Produsele SMC – solutii pneumatice profesionale in magazinul nostru

Unul dintre producatorii si totodata distribuitorii cei mai importanti pe piata automatizarilor la nivel mondial este SMC. Din dorinta de a aduce mai aproape de voi solutii profesionale pentru aplicatii diverse, am introdus in portofoliul nostru de produse si din cele ale marelui producator de echipamente pneumatice si electropneumatice.

De ce recomandam produsele SMC?

Unul dintre obiectivele societatii Tehnovest este de a oferi publicului vast solutii adaptate nevoilor de actualitate, de a ne plia pe noile aparitii tehnologice, astfel ca voi sa aveti parte de rezolvari personalizate, indiferent de necesitate. Grupul SMC ne-a captat atentia tocmai prin diversificarea permanenta a productiei, caracteristica esentiala in buna dezvoltare a unui business specializat in automatizari.

SMC este la ora actuala un furnizor important de aparatura pentru industriile de proces, de filtre industriale, componente de vacuum, diversi senzori, traductoare, echipamente cu scopul de a elimina sarcini electrice statice, din cele care ofera posibilitatea de control asupra temperaturii, precum si de actuatori electrici, cilindri hidraulici printre altele.

Multe dintre produsele fabricate sunt acest nume se regasesc asadar si in portofoliul nostru, unele fiind cu rol de baza in cadrul aplicatiilor diverse, altele de variante constructiv – functionale. In functie de necesitate, va invitam sa analizati oferta de pe site-ul tehnovest.ro pentru a descoperi solutiile optime pentru nevoile personale.

Gama de pneumatica SMC constituie un reper astazi pentru publicul roman larg. Pentru ca este un expert mondial in pneumatica si produsele pe care le propune sunt de interes, intrucat consolideaza increderea investitorilor.

Actionarile pneumatice si avantajele acestora

Rolul indeplinit la ora actuala de actionarile pneumatice nu poate fi subestimat. In prezent, acestea sunt extinse la nivelul tuturor ramurilor industriale, de unde si nevoia de solutii profesionale in ceea ce le priveste. In functie de operatiunile de lucru se clasifica si sistematizarea tuturor domeniilor in care sunt intrebuintare. Fiecare element pneumatic prezinta anumite particularitati, tipul miscarii lor fiind unul dintre factorii care ii le diferentiaza. Astfel, miscarea poate fi liniara (modelele de avans, respectiv pas cu pas cu comanda intriseca), oscilatorie, circulara pas cu pas, cu miscare rotativa.

 

Aplicarea actiunilor pneumatice si a comenzilor poate fi diferita de la un domeniu la altul. Spre exemplu, in cazul uneltelor pneumatice sunt folositi cilindri cu actiune simpla si dubla, cu scopul de a fixa piesele care se vor prelucra. Cu posibilitatea de actionare manuala sau automata sunt dispozitivele de fixare pneumatice, care sunt folosite intr-o varietate de aplicatii.

Sunt folosite indeosebi in dotarea uneltelor de prelucrare a lemnului sau a pieselor metalice, dar si in asamblarea unor piese in operatiuni de montaj – insurubarea cu ajutorul instrumentelor pneumatice.

Si acolo unde operatiunile de prelucrare presupun aschierea, pneumatica isi spune cuvantul, dar si dispozitivele pneumo-hidraulice sunt eficient in acest caz.

Un avantaj insemnat al acestui tip de actionare este usurinta cu care este produs aerul comprimat, respectiv cu care este transportat prin retele, fara a prezenta efect poluant sau inflamabil. In ceea ce priveste intretinerea acestor instalatii, se poate realiza relativ simplu, cand personalul care le foloseste este calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *