Elemente aparent minore, dar de importanta majora in aplicatii – conectoarele si adaptoarele

Buna functionare a diverselor aplicatii ce se regasesc in cadrul industriilor variate depinde majoritar de elemente ce par avea o importanta minora, insa in realitate pot dicta intregul mers al acestora. Este vorba despre sistemele de racordare, cele pentru furtunuri printre altele. Fara piesele potrivite, intreaga operatiune pe care un echipament sau dispozitiv trebuie sa o realizeze poate fi periclitata.

Conectoarele, ca si adaptoarele diverse de altfel joaca deci un rol de baza in cadrul aplicatiilor variate. Acestea se regasesc in prezent pe piata intr-o diversitate enorma, motivul fiind evolutia permanenta a tehnologiei si implicit a aplicatiilor utilizate in cadrul fiecarei industrii.

Conectarea pieselor la acestea trebuie realizata responsabil, astfel ca functionarea sa nu intampina nici o piedica. Un astfel de detaliu, respectiv un conector ales gresit poate defecta intregul sistem.

Conectorii si adaptoarele pentru furtun – esentiali in orice proces industrial

Se folosesc pentru a realiza conexiuni, pentru cuplare, respectiv decuplare, pentru reparare, racordare. Oricare ar fi scopul lor in cadrul unei aplicatii – al conectorilor si adaptoarelor parte din sistemele de racordare pentru furtunuri, modelul care sa corespunda cu locul in care este destinat este o cerinta obligatorie.

Fiecare tip de conectori corespunde anumitor aplicatii, astfel ca alegerea trebuie sa fie intocmai. Spre exemplu, nu intotdeauna un conector universal se potriveste in cazul unui furtun de prindere din aluminiu si plastic moale. Acesta trebuie sa fie atent ales pentru a permite o manevrare buna, chiar daca mai multe sunt compatibile in acest sens.

In functie de tipul aplicatiei si de aria industriala de aplicabilitate dupa care va orientati, regasiti in portofoliul Tehnovest adaptoare pentru furtun dublu din alama nichelata, adaptoare cu filete exterioare cilindrice, cot push-up cu filet interior cilindric sau cu filet exterior conic in diverse variante, cuple diverse, teuri, adaptoare simple sau duble, racorduri, dar si alte piese.

Va stam la dispozitie cu informatii ce vizeaza fiecare tip de produs, detalii cu privire la dimensiuni, caracteristici si alte specificatii fata de care puteti prezenta interes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *