Pneumatica FESTO

FESTO

 

 

Partener FESTO in Romania, punem la dispozitia publicului doritor o gama completa de produse ale acestui furnizor mondial de tehnologie de automatizare.

Comercializam produsele fabricate de acest producator de renume pentru calitatea pe care o prezinta acestea, precum si pentru faptul ca FESTO este lider de performanta in programele de educatie si instruire spatiala.

Ne dorim sa va oferim solutii complexe, indiferent de piesa pneumatica ce necesita inlocuire, astfel ca avem in vedere maximizarea constanta a productivitatii si competitivitatii. Este o compania ce acastigat proportii intr-un timp relativ mic, la ora actuala aceasta oferind solutii inovative si tehnologie performanta in 176 de tari.

Pneumatica digitala in viziunea FESTO

Suntem cu totii constienti de faptul ca o schimbare completa va avea loc vizavi de lumea productiei prin intermediul digitalizarii. Pentru ca dorim sa oferim solutii diversificate clientilor nostri, avem in vedere solutii standard ce imbina cu succes parti electronice, mecanice si software-uri inteligente. Suntem mereu la curent cu orice apare nou pe piata, constientizam impactul pe care principiile naturale diverse il au asupra tehnologiei, impulsurile pe care inventiile diverse le pot oferi unor domenii variate.

In mod definitoriu diverse aplicatii pneumatice sunt indispensabile in realizarea sarcinilor de zi cu zi in fabrici de diferite specializari, in cadrul acestora tehnologia de automatizare jucand rol crucial chiar. Procesele de control, pozitionarea de bunuri, miscarea, prinderea sunt doar cateva exemple in acest sens. Interesul este de a va ajuta sa eficientizati orice proces, pentru ca totul sa se desfasoare intr-un mod cat mai usor si mai eficient, iar produsele de pneumatica FESTO constituie o recomandare in acest sens.

Au la baza o calitate net superioara celor mai multe alternative disponibile pe piata de profil, fapt sustinut de preferintele publicului pentru produsele oferite de acest renume mondial. Orice apare nou in domeniul pneumaticii se regaseste si in portofoliul FESTO, astfel ca utilizatorii au intotdeauna siguranta ca vor identifica solutiile potrivite, conform cu nevoile aplicatiilor diverse.

FESTO in domeniul cercetarii

La ora actuala exista o retea de cercetare ce face legatura dintre FESTO si diverse universitati de specialitate (dar si diverse institute, ca si inventatori privati si companii de dezoltare) – Reteaua de invatare bionica. Pentru ca ne dorim acelasi lucru – de a spori productivitatea in domenii precum cel pneumatic, ne asiguram ca va punem la dispozitie solutii precum sunt cele pe care le vizeaza portofoliul FESTO. Suntem pasionati de detalii, astfel ca nu lasam nimic sa ne scape. Astfel, va punem la dispozitie cunostintele si capacitatile noastre privind fiecare produs in parte, precum si caracteristicile lor in raport cu aplicatiile ce necesita adaptate.

Pentru ca nimanui nu ii pasa sa piarda ore sau chiar zile in sir cautand o anumita piesa spre exemplu, va punem la dispozitie solutii actualizate, performante, insotite de garantia calitatii. Dispunem de un catalog bogat de articole, de toata gama de pneumatica FESTO.

Va stam la dispozitie cu produse originale, inalt calitative atat privind pneumatica, dar si alte necesitati. Astfel gasiti in portofoliul nostru produse ACE, hidraulica si pneumatica AVENTICS, produse Loctite, SMC, trusa de piulite, sable, fitinguri, suruburi etc. Va asteptam pe www.tehnovest.ro cu solutii calitative si costuri echilibrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *