Coșul dvs.

Asistență: 0736335387 / 0738422245 / 0727724831

300.000 de produse în stoc la furnizor

Livrare în 1-3 zile lucrătoare oriunde în țară

Despre noi

Suntem un brand care dorește să asigure un grad înalt de satisfacție pentru toți cei care intră în contact cu noi, oferind soluții concrete și corecte fiecărui client în parte.

After looking at alternatives

Distribuție

Transportul produselor la nivel național este realizat în cele mai optime condiții, de către departamentul de distribuție al firmei.

Livrare cu flota Tehnovest la persoane juridice, iar pentru persoane fizice doar dacă se plătește comanda online cu cardul.
Zonele în care se livrează cu flota proprie sunt: Timiș, Arad, Caraș-Severin.

marcin jozwiak kgopcmppt7c unsplash
charles deluvio lks7vei eag unsplash
A perfect fit for your every day life

Consultanță

Fiecare proiect este diferit. Din acest motiv, noi vă punem la dispoziție serviciile și consultanții potriviți pentru a le implementa.

Astfel veți putea economisi timp apelând la cunoștințele noastre, știind că întotdeauna veți primi recomandări din care puteți alege soluția potrivită pentru dvs.

Simplicity in design and form

Echivalări

Dacă sunteți în căutarea unui produs hidraulic, pneumatic, etc. fabricat de către alți producători, dar doriți să colaborați cu noi, vă putem ajuta cu o echivalare a acelui produs.

Ne vom asigura că produsul echivalat va fi compatibil, iar calitatea acestuia va egala calitatea produsului căutat.

Vă rugăm să ne contactați pentru echivalarea unui produs. 

petrebels jwmgy1h jsy unsplash

Focus pe calitate

La Tehnovest Automatizări calitatea trece dincolo de așteptările clienților. Calitatea serviciilor noastre este supravegheată intern constant de asemenea pentru a garanta că cele mai bune servicii posibile sunt disponibile clienților noștri. Și nu în ultimul rând, calitatea este vizibilă în angajații noștri care sunt constant pregătiți să fie atenți la nevoile clienților noștri. Înțelegerea problemei și găsirea soluției potrivite face toată diferența. Avem cunoștințe extinse, actuale despre piața în combinație cu cunoștințele noastre despre nevoile și dorințele clienților noștri. Scopul nostru este să creștem ca o companie făcând clienții noștri să aibă succes. Pentru a realiza asta suntem angajați să ne punem în locul clienților noștri, să le înțelegem nevoile, provocările și totodată scopurile. Înțelegerea noastră reală și adaptarea flexibilă la dinamica pieței ne face indiscutabil profesioniști în calitate și servicii. Suntem determinați să-i ajutăm pe clienții noștri să aibă succes în ceea ce fac prin împărtășirea experienței noastre cu ei. Focusul nostru este pe clienții noștri, pentru ca ei să se poată concentra pe procesele lor. Noi suntem dornici să le oferim clienților conveniența care li se potrivește cel mai bine. Gama extinsă de produse pe care le oferim au un singur lucru în comun – ajută la creșterea eficienței organizației clienților noștri și reduce costurile de comandă, procesare și stocare. Angajații noștri învață constant unul de la celălalt într-o atmosferă deschisă și provocatoare, pentru că noi credem că împărtășirea experiențelor face diferența dintre buni și foarte buni.

Testimoniale

Livrare gratuită

Disponibil pentru toate comenzile mai mari de 990 lei.

Retur simplu

Garanție de returnare a banilor în 14 zile calendaristice.

Garanția calității

Produsele noastre sunt 100% originale, direct de la producători.

Plată în siguranță

Datele tale financiare sunt confidențiale și nu le stocăm.