Coșul dvs.

Asistență: 0736335387 / 0738422245 / 0727724831

300.000 de produse în stoc la furnizor

Livrare în 1-3 zile lucrătoare oriunde în țară

Despre utilizarea pistoalelor de suflat aer in industria prelucratoare

Exista pe piata diferite tipuri de pistoale de suflat aer, acestea fiind concepute pentru a facilita munca celor care lucreaza in diferite industrii. Astfel de pistoale se utilizeaza mai cu seama in industria textila, lemnului, auto, a service-urilor auto si asa mai departe.

In functie de pistolul de suflat aer, de puterea lui, daca nu sunt utilizate corect, acestea pot provoca rani. Tocmai de aceea, utilizarea lor se face intr-un mod precaut si trebuie alese in functie de puterea lor de suflare, astfel incat sa fie eficiente si sigure.

Ce accesorii pentru pistoale de aer poti achizitiona

Accesoriile pentru pistoalele de suflat aer sunt de asemenea importante. Spre exemplu, atunci cand vrei sa il folosesti pentru a curata produse mai sensibile care au riscul de a fi zgariate este indicat sa folosesti o duza specifica in acest sens. In general duzele sunt realizate din materiale mai moi, care reduc mult riscul de zgariere a anumitor suprafete.

In gama noastra de produse poti gasi aceste diuze, ce sunt adaptabile pentru orice tip de pistol de aer. Sunt disponibile in varianta plastic sau aluminiu. Pentru unele pistoale cu aer, diuzele sunt montate pe tevile de suflare flexibile, astfel incat riscurile sa fie reduse la minim.

Astfel de diuze vin cu beneficii. Pe langa faptul ca sunt utilizate pentru a nu zgaria anumite suprafete, acestea genereaza jeturi de aer uniforme, cat mai drepte, fapt pentru care vor minimiza turbulentele, dar in acelasi timp va maximiza forta de suflare. Fapt pentru care utilizarea aerului comprimat este una cat mai optima.

Tijele metalice pentru pistoalele de aer sunt ofera o mai multa siguranta

Unul dintre avantaje vine din faptul ca pistoalele de aer pot fi echipate cu tevi metalice pentru suflare. Acestea faciliteaza accesul in zonele mai greu accesibile, sufland astfel de la o distanta mai mare. Spre exemplu atunci cand cei care le utilizeaza trebuie sa ajunga mai departe in anumita locuri, insa fara sa se expuna vreunui pericol.

In plus, astfel de tevi metalice ofera si o postura de lucru mai confortabila, cat si o prindere mai buna cu ambele maini. Asta inseamna ca va avea mai mult control asupra fortei de suflare. Mai mult decat atat, tevile metalice pentru suflare ajuta ca cei care le utilizeaza vor sta mai departe de sursa de suflare, insemnand faptul ca va reduce automat si nivelul de zgomot.

Un alt aspect important este faptul ca folosind aceste accesorii, reduc riscul de ranire a ochilor. Atunci cand vrei sa sufli anumite suprafete, lichidele si murdaria pot ricosa inapoi, ceea ce inseamna ca vor provoca leziuni corporale si oculare. Tijele te tin la distanta de aceste pericole, asta pentru ca vei lucra mai departe de sursa de suflare. Desigur, trebuie sa iei in calcul si faptul ca vei fi echipat corespunzator atunci cand utilizezi pistoalele cu aer.

In gama noastra de la tehnovest.ro vei putea gasi tije metalice curbate sau drepte, in functie de preferinte si necesitati.

Descopera in pagina noastra gama de produse sau contacteaza-ne pentru a te ajuta cu mai multe detalii.

Livrare gratuită

Disponibil pentru toate comenzile mai mari de 990 lei.

Retur simplu

Garanție de returnare a banilor în 14 zile calendaristice.

Garanția calității

Produsele noastre sunt 100% originale, direct de la producători.

Plată în siguranță

Datele tale financiare sunt confidențiale și nu le stocăm.