Coșul dvs.

Asistență: 0736335387 / 0738422245 / 0727724831

300.000 de produse în stoc la furnizor

Livrare în 1-3 zile lucrătoare oriunde în țară

Furtun din silicon – indicatii si recomandari

Veti gasi la vanzare zeci de variante de tipuri de furtunuri, dimensiuni diferite, realizate din materiale diferite. Un prim mod de departajare se refera la domeniul in care il veti folosi. In randurile ce urmeaza ne oprim putin la categoria celor din silicon.


Furtun din silicon, diferite diametre

Calitatea unui furtun este mereu un factor de referinta. Nu va avantati sa alegeti ceva ieftin, pentru ca este prea mult posibil ca mai tarziu sa regretati alegerea facuta. Un furtun din silicon este util, are performanta, insa depinde in ce mediu il folositi. Acesta este cunoscut pentru rezistenta sa la uzura si nu numai:

 • Siliconul este durabil. Are o rezistenta indelungata, degradarea nu este observabila prea curand. Rezista de asemenea la impact.
 • Se comporta excelent la temperaturi extreme.
 • Rezista implicit la diverse substante chimice, in conditiile in care actiunea acestora poate fi agresiva.
 • Caracteristica anti-adeziva. Mai ales pentru acele furtunuri din silicon destinate a fi folosite in industria alimentara este importanta aceasta caracteristica. Asta inseamna capacitatea de a nu se lipi de suprafata acestuia particule diverse.
 • Usor de curatat si intretinut. Un furtun utilizat pentru alimentare diversa trebuie sa fie un mediu igienic, nu factor de contaminare. Pe cat de practic este si in ceea ce priveste intretinerea, va fi un atu pentru utilizator. Luati in considerare acest aspect si nu uitati ca un furtun din silicon este usor de intretinut.
 • Siliconul este elastic. Astfel, chiar si daca este necesar sa conectati diverse alte elemente intre ele, asta nu inseamna ca trebuie sa va complicati. Siliconul este elastic si veti descoperi ca acesta este un avantaj numaidecat. Furtunul nu isi schimba forma, chiar si de este conectat la diverse surse, imbinat cu alte elemente sau furtunuri.
 • Functionalitatea sa nu este modificata o data cu presiunea mecanica.

Astfel de caracteristici sunt importante si mai ales tinand cont pe termen lung, rationamentul este unul bun – aveti un raport calitate-pret foarte bun.

Caracteristici ale unui furtun de calitate

 • Cat de flexibil este materialul – siliconul se comporta foarte bine la compresiune.
 • Margini bine definite, permite elemente de legatura.
 • Deformare redusa. Daca este supus unei forte, acesta nu trebuie sa ramana indoit, sa se deterioreze timpuriu.
 • Proprietati antibacteriene. Sunt acele tipuri de furtunuri pe care le recunoasteti rapid ca fiind de o calitate indoielnica, dat fiind ca au din fabricatie un miros specific, intens, de solvent sau agent chimic.
 • Pretul. Este un alt factor important, dat fiind ca de cele mai multe ori este vorba de un buget care va obliga sa aveti o minima si o maxima pe care o veti folosi pentru achizitiile acestea.

Avantaje de a fi client la Tehnovest

Descoperiti gama larga de produse, diversele marci, tipuri de furtunuri, pentru diversele domenii de activitate. Daca nu stiti exact ce sa cumparati, consilierea este parte din experienta de client aici.

Descoperiti preturi bune, in raport optim cu nivelul de calitate. Catalogul de produse pe care le comercializam il veti gasi si online. Alegeti codul de produs si comandati usor online!

Livrare gratuită

Disponibil pentru toate comenzile mai mari de 990 lei.

Retur simplu

Garanție de returnare a banilor în 14 zile calendaristice.

Garanția calității

Produsele noastre sunt 100% originale, direct de la producători.

Plată în siguranță

Datele tale financiare sunt confidențiale și nu le stocăm.